ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σάρας: "Μπορούμε το διπλό στο Ισραήλ"

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει στην έδρα της τη Μακάμπι, όπως έκανε αυτή στο ΟΑΚΑ και έπειτα να ξαναπάρει την υπόθεση πρόκριση στα χέρια του, εξέφρασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

"Η Μακάμπι έδειξε τις ικανότητές της στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά κι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και το πληρώσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ο Μπλου πέτυχε μεγάλα

καλάθια, εμείς στο τέλος είχαμε κάποιες κακές επιλογές και το ματς θα μπορούσε να καταλήξει υπέρ οποιασδήποτε από τις δύο ομάδες στην παράταση", δήλωσε ο 36χρονος άσος κατά την άφιξη της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης στο Ισραήλ.

Αναφορικά με τα δύο προσεχή ματς, υποστήριξε: "Γιατί να μην κερδίσουμε; Μας κέρδισαν μία φορά στην έδρα μας, αλλά μπορούμε να τους κερδίσουμε κι εμείς στη δική τους. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το τελευταίο ματς κι ελπίζω να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε καλοί από το πρώτο λεπτό".

Σχετικά με την επιστροφή του ως αντίπαλος στο γήπεδο που έζησε μεγάλες στιγμές, ανέφερε: "Σίγουρα οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα θα είναι έντονα, αλλά είναι εντάξει. Η σχέση μου με τον κόσμο της Μακάμπι ήταν ανέκαθεν πολύ καλή, αλλά αυτό που προέχει για μένα είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό".

Keywords
Τυχαία Θέματα