ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πρώτο τεστ... θετικό!

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Παναθηναϊκός την πρώτη μέρα του τουρνουά "Lukoil ecto Sport", καθώς επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 70-64 στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στο παρκέ και ο ρυθμός ήταν σχετικά αργός. Η αρχική πεντάδα του Παναθηναϊκού ήταν οι Ντέργουιν Κίτσεν, Μάικ Μπράμος, Γιόνας Ματσιούλις, Αντι Πάνκο και Σοφοκλής Σχορτσανίτης,

που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους κοιλιακούς.. Το σκορ παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα (6-4 στο 4') με τους "πράσινους" να κάνουν το 12-8 στο 9' με τρίποντο του Μάικ Μπράμος.

Στην δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και στο βρέθηκε στο +6 (18-12), ένα λεπτό μετά την έναρξή της. Ο ρυθμός ήταν εμφανώς πιο γρήγορος και η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είχε σταθερά το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του δεκαλέπτου.

Στην επανάληψη ο Ερυθρός Αστέρας αντέδρασε και στο 25' μείωσε σε 34-33 αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τον άφησε να τον απειλείσει και στο 28' η ελληνική ομάδα βρισκόταν μπροστά με 45-37.

Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός πάτησε το γκάζι και στο 35' με καλάθι του Σοφοκλή Σχορτσανίτη έφτασε στο +12 (59-47). Ο Ερυθρός Αστέρας έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει και οι "πράσινοι" πήραν τελικά τη νίκη με 70-64.

Σε λίγο περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα