ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Προχωράει με Πεδουλάκη

Ο Αργύρης Πεδουλάκης βρίσκεται μια ανάσα από το να αναλάβει επίσημα την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και να διαδεχθεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τους πράσινους να έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της ομάδας, ενώ ήδη υπάρχει συμφωνία με δύο παίκτες.

Το τυπικό μέρος της υπόθεσης, δηλαδή μια ανακοίνωση, απομένει για να γίνει πρώτος προπονητής του τριφυλλιού ο πρώην κόουτς του Περιστερίου και γι’ αυτό το λόγο στο στρατόπεδο των Κυπελλούχων Ελλάδας

τρέχουν τα θέματα των παικτών που βρίσκονται στη λίστα για απόκτηση, αλλά και εκείνων το μέλλον τους είναι αβέβαιο στο σύλλογο.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι Ντρου Νίκολας και Μάικ Μπράμος φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση. Το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη αναμένεται να παίξει δυνατά, όπως και αυτό του Νίκου Ζήση, ενώ οι πράσινοι θα κοιτάξουν και την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση, εφόσον φυσικά μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο.

Πάντως, οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την ομάδα και με νεαρούς παίκτες, που θα έχουν προοπτική εξέλιξης στο μέλλον, και ένας από αυτούς είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Περιστερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα