ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Πράσινος" διαγωνισμός

Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι μόνος του στην Πόλη, αφού αναμένεται να έχει την συμπαράσταση 4.500 φίλων, που θα τον ακολουθήσουν στην Τουρκία.

Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών Ευρώπης που θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα στο παιχνίδι ευστοχίας «Shoot&Win».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

"Τα Hellenic

Duty Free Shops, o Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός σας προσκαλούν να συμμετέχετε στο παιχνίδι ευστοχίας “Shoot&Win” κερδίζοντας πλούσια δώρα των αγαπημένων σας ομάδων, αλλά και έκπτωση 10% στις αγορές σας από τα συγκεκριμένα καταστήματα. Ξεκινήστε το ταξίδι σας από τα Hellenic Duty Free Shops!

Ταξιδεύετε * στις 9, 10 , 11 και 12 Μαΐου 2012 ; Επισκεφτείτε τα καταστήματα Hellenic Duty Free Shops, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών μετά τον έλεγχο διαβατηρίων και «κάντε παιχνίδι». Οι συμμετέχοντες καλούνται να δοκιμάσουν την ευστοχία τους, σουτάροντας στην ηλεκτρονική μπασκέτα, με στόχο να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια, στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Οι παίκτες που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν έναν ορισμένο αριθμό πόντων λαμβάνουν πολλά δώρα έκπληξη! Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έκπτωση 10% στις αγορές τους από τα Hellenic Duty Free Shops (εξαιρούνται τα καπνικά και τα οινοπνευματώδη).

Τα Hellenic Duty Free Shops και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» εύχονται Καλή Επιτυχία στην Ελλάδα στο Final Four Euroleague 2012!

* Για την πρόσβαση στην ελεγχόμενη ζώνη θα πρέπει να διαθέτετε boardingpass και διαβατήριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα