ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πλησιάζει ο Κίτσεν


Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ εξετάστηκε σοβαρά στο "πράσινο"στρατόπεδο και το "τριφύλλι" πλησιάζει στην απόκτησή του. Ο 26χρονος παίκτης αγωνίστηκε πέρσι το Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Ρισόν και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου της Φλόριντα είχε μέσο όρο 14.9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Οσον αφορά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αυτή θα ξεκινήσει στις 13 Αυγούστου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι "πράσινοι"

θα δώσουν ένα φιλικό με την Μπάγερν (29/08) στην Γερμανία και πως θα συμμετάσχουν σε δύο τουρνουά. Το πρώτο θα γίνει στη Βουλγαρία ενώ το δεύτερο διοργανώνεται από τον ΑΓΟΡ και θα φιλοξενηθεί στο Ρέθυμνο εις μνήμην του Πέτρου Οικονομάκη.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

"Το πρώτο ραντεβού του Παναθηναϊκού για την περίοδο 2012-13 ορίστηκε για τις 13 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Το πρωί οι παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις και το απόγευμα θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

Στις 16 Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή θα επιστρέψει στις 29 Αυγούστου στην Αθήνα, θα συνεχιστούν οι προπονήσεις, ενώ στην πορεία θα γίνουν και τα φιλικά προετοιμασίας. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα φιλικό στη Γερμανία με την Μπάγερν Μονάχου (29/8) και στη συνέχεια θα πάρει μέρος σε δύο τουρνουά. Το πρώτο θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία (14-15/9) με τη συμμετοχή ακόμη της διοργανώτριας Λουκόιλ, την Μπαρτσελόνα και του Ερυθρού Αστέρα. Το δεύτερο θα φιλοξενηθεί στο Ρέθυμνο (21-23/9). Πρόκειται για το 2ο τουρνουά στη μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη".

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα