ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Περπέρογλου: "Θέλω ελληνικό τελικό"

Ο Στράτος Περπέρογλου εξέφρασε την επιθυμία ο τελικός του φάιναλ φορ της Πόλης να είναι "γαλανόλευκος" κι έδειξε πως δεν αντιλαμβάνεται την όποια αντιπαλότητα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ένας τελικός μεταξύ του Παναθηναϊκού

και του Ολυμπιακού θα ήταν ό,τι καλύτερο για το Ελληνικό μπάσκετ και ο διεθνής φόργουορντ σημείωσε πως οι φίλαθλοι των "αιωνίων" θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη γιορτή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επίσης, ο Στράτος Περπέρογλου μιλώντας στο «ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ» αναφέρθηκε στο πώς προετοιμάζει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ενώ τοποθετήθηκε για δημοσιεύματα που θέλουν την "πράσινη" ΚΑΕ να περνάει σε ρωσικά χέρια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου στο «ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ» για :

…το αν θεωρεί πως μπορεί να κατακτήσει την τρίτη του προσωπική Ευρωλίγκα και έβδομη για τον Παναθηναϊκό: «Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Πιστεύω πως είναι το πιο δυνατό Final-4 των τελευταίων ετών. Εμείς έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό, αλλά έχουμε εμπειρία από αυτές τις διοργανώσεις, όπως πιστεύω όλες οι ομάδες που θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη. Θα δώσουμε την μάχη μας και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε».

… για τις δύο ήττες στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα από την ΤΣΣΚΑ και αν αυτές θα επηρεάσουν, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι: «Το Final-4 είναι μιας τελείως διαφορετική ιστορία. Είναι ένα παιχνίδι που όλα μπορούν να γίνουν, οι λεπτομέρειες παίζουν καθοριστικό ρόλο και σίγουρα η ΤΣΣΚΑ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ πλήρεις φέτος και το φαβορί για μένα για την κατάκτηση αλλά εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους κερδίσουμε».

… για το τι καινούργιο έχει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης: «Έχουν τόσους πολλούς παίκτες που είναι δύσκολο να κλείσεις μερικούς και να ρισκάρεις από άλλους όπως κάναμε πέρυσι για παράδειγμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι προπονητές έχουν στρώσει ένα πλάνο, έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα πάνω κάτω για να προετοιμαστούμε, σίγουρα θέλουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ, να κρύψουμε τις δικιές μας και πιστεύω όποια ομάδα καταφέρει και το κάνει αυτό, θα έχει και μεγαλύτερη τύχη».

… για το πού υστερεί ο Παναθηναϊκός, λίγες μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό: «Ίσως την φετινή χρονιά είχαμε αρκετά «νεκρά» διαστήματα κατά την διάρκεια των αγώνων, δηλαδή σε ορισμένα παιχνίδια παίρναμε διαφορές και τις χάναμε πολύ γρήγορα. Είναι κάτι που αυτό δεν συγχωρείται σε ένα Final-4, όταν μάλιστα έχεις να παίξεις και με την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού και να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή».

… για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να περιορίσουν τον Κιριλένκο που τα κάνει όλα στο παρκέ έτσι ώστε να έχουν ελαφρώς πιο εύκολο έργο: «Πιστεύω πως δεν μπορείς να μιλήσεις για κάποιος παίκτες. Στην ΤΣΣΚΑ και οι 12 παίκτες που εί
Keywords
Τυχαία Θέματα