ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Πρώτα Ρέθυμνο, μετά Ολυμπιακός"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδειξε να ικανοποιείτε από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αστάνα και τόνισε πως το μυαλό της ομάδας του είναι προσηλωμένο στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο (9/10) κι όχι σε εκείνο με τον Ολυμπιακό.

"Είχαμε κάποια πράγματα που βελτιώσαμε στο παιχνίδι μας. Είχαμε καλές στιγμές, λειτούργησε η άμυνά μας, αλλά

σε μερικά πράγματα είμαστε πίσω. Είναι λογικό αυτό και εμείς θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα προπονητικά σε αυτά τα φιλικά και να δούμε τα λάθη μας", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι σαν προπόνηση αυτά τα παιχνίδια. Έτσι γίνεται. Είναι προπονητικά ματς για να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας σε καταστάσεις με την αντίπαλη ομάδα και τι θα πρέπει να διορθώσουμε".

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντώνης Φώτσης είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος από την πρώτη στιγμή που είμαι στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να κάνω τη δουλειά που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Φώτση, ο οποίος συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας πως «αυτοί οι αγώνες δεν είναι μόνο για τη νίκη. Είναι για να βρεθούμε μεταξύ μας στο παρκέ. Έρχεται μια μεγάλη χρονιά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί θα αντιμετωπίσουμε σκληρούς αντιπάλους".

Όσον αφορά την συνέχεια του "τριφυλλιού" τόνισε πως: "ο χρόνος ποτέ δεν είναι με το μέρος μας. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Θέλει σκληρή δουλειά σε ικανοποιητικό επίπεδο".

Παράλληλα ρωτήθηκε και για την προσωπική του απόδοση: "Εγώ κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος όταν συμβάλω στο παιχνίδι".

Τέλος, μίλησε και για τη νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού: "Ωραία η φανέλα. Για τον κόσμο που τη βλέπει αν τους αρέσει, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα