ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: «Προσοχή στα ριμπάουντ»

Ο Παναθηναϊκός πέταξε για το Ισραήλ και οι Αργύρης Πεδουλάκης και Ρόκο Λένι Ούκιτς μίλησαν για την σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/11, 21:05).

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλή ταχύτητα και χρησιμοποιεί αρκετά τα χαμηλά σχήματα. Προσπαθεί να ελέγξει τα ριμπάουντ, οι ψηλοί της κάνουν καλή δουλειά, οπότε θέλει προσοχή στον τομέα αυτόν. Υπάρχει και ο «Σόφο», ένας παίκτης που γνωρίζουμε καλά. Θέλουν ως ομάδα να τρέξουν, να

πάνε σε γρήγορες επιθέσεις και να ελέγξουνε το ρυθμό. Κάναμε δύο καλές προπονήσεις μετά από πολύ καιρό στο γήπεδό μας και πλέον σταματάμε να μιλάμε για κούραση και προβλήματα», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς πρόσθεσε με τη σειρά του: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε τον προηγούμενο αγώνα με ένα σκληρό τρόπο, ίσως να μην έπρεπε να χάσουμε, αλλά όπως κι αν έχει θα πρέπει να καλύψουμε το έδαφος. Θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε εκεί, γιατί η Μακάμπι είναι απρόβλεπτη ομάδα, με πολλούς καλούς σουτέρ και στο σύνολό της πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω πραγματικά ότι έχουμε κι εμείς όμως καλή ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι ή όπως θα θέλαμε να είμαστε, αλλά είναι φυσιολογικό αυτό. Είναι Νοέμβρης ακόμη. Κι εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε να παίζουμε καλύτερα, αλλά δεν πρέπει να βάλουμε πολύ βάρος στους ώμους μας αυτή τη στιγμή, γιατί πολλοί παίκτες προέρχονται από τραυματισμούς. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ, αλλά όλοι μας δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα