ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει..."

Ο Παναθηναϊκός απέχει μία νίκη από το φάιναλ φορ του Λονδίνου και ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις προσπάθειες των παικτών του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους "πράσινους" φιλάθλους.


"Eχουμε μπροστά μας τον τέταρτο αγώνα της σειράς. Πήραμε τη δεύτερη νίκη που θέλαμε χθες, αλλά το πιο σημαντικό αποτέλεσμα είναι αυτό του αυριανού αγώνα. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα, πρέπει το μυαλό μας να

είναι στο παιχνίδι 100%. Είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, αλλά από την άλλη δεν έχουμε καταφέρει και τίποτα ακόμη. Χρειαζόμαστε μία ακόμη νίκη, για να πούμε ότι πετύχαμε το στόχο μας. Ξέρουμε ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι και πάλι κοντά μας, όπως ήταν και χθες και είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους μας", ανέφερε αρχικά ο "Αρτζι" λίγο πριν από την έναρξη της προπόνηση του "τριφυλλιού" της Τετάρτης (17/4) ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα και όπως όλα τα άλλα παιχνίδια κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ, στην τελευταία φάση, το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και αυτή τη φορά. Έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα και ο αυριανός αγώνας είναι η ευκαιρία τους να μείνουν ζωντανοί σε αυτή τη σειρά αγώνων και να επιστρέψουν τα παιχνίδια στη Βαρκελώνη. Οπότε γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε την τέταρτη νίκη που χρειαζόμαστε, χωρίς να χρειαστεί να πάμε σε πέμπτο αγώνα. Έχουμε την ευκαιρία μας τώρα… Και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την επόμενη αναμέτρηση και όχι τι κάναμε χθες…".

Keywords
Τυχαία Θέματα