ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Μοιράσαμε τον χρόνο"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του αλλά και για το γεγονός πως είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής των παικτών.

"Προτεραιότητά μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δευτερεύων στόχος μας ήταν να μοιράσουμε το χρόνο. Έχουμε να δώσουμε 4 ματς σε 10 ημέρες μαζί με το παιχνίδι της Παρασκευής (31/1, vs. Μπαρτσελόνα). Μπορέσαμε και ξεκουράσαμε κάποια παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Καταφέραμε να τρέξουμε και κάναμε αυτά που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε εδώ το μυαλό μας, πράγμα κάπως λογικό. Εύχομαι καλή συνέχεια στην

Ελευσίνα και προσωπικά στο Γιώργο (σ.σ. Σκαραφίγκας)" είπε στη συνέντευξη Τύπου της 15ης αγωνιστικής της Α1 ο 50χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Απ' την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς σχολίασε: "Για εμάς το σημερινό (26/1) παιχνίδι ήταν σημαντικό εν όψει των προσεχών αναμετρήσεων, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ματς για τη συνέχεια. Εύχομαι καλή πορεία στον Πανελευσινιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα