ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Μείναμε από... βενζίνη"

Ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι έλεγχε το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και καθοριστικό ρόλο σε αυτή την ήττα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, έπαιξε η κόπωση και η έλλειψη φρεσκάδας των "πρασίνων".

Ο Ελληνας προπονητής, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ τακτική στο αμυντικό κομμάτι. Κρατήσαμε μία επιθετική ομάδα στους 58 πόντους, αλλά ήμασταν αρκετά κακοί στο δεύτερο ημίχρονο στην επίθεση. Πληρώσαμε την

κόπωση, δεν είχαμε φρεσκάδα, το σπριντ να πάμε πρώτοι στην μπάλα. Μας πίεσε η Ρεάλ Μαδρίτης κι αποσυντονιστήκαμε.

Είναι ένας όμιλος πολύ σκληρός, πολύ κλειστός, βλέπουμε τα αποτελέσματα. Το θέμα για εμάς είναι να είμαστε όλοι υγιείς, να γυρίσουμε την κατάσταση, η οποία αυτή τη στιγμή είναι εναντίον μας.

Βασικά παιδιά μας ήταν καιρό έξω. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να πάρουν τις δημιουργίες. Τα δύο αθλητικά παιδιά μας (Λάσμε και Γκιστ) είχαν από 3 φάουλ, αυτό καταπόνησε τον Κώστα (σ.σ. Τσαρτσαρής), ο Ματσιούλις (σ.σ. ενοχλήσεις στη μέση) έπαιξε με ένεση, κάποια στιγμή το πληρώνεις. Δεν είχαμε φρεσκάδα να εκτελέσουμε, χάσαμε κι ένα λέι απ. Αυτό είναι το πιο βασικό. Πηγαίναμε μονοδιάστατα. Δεν είχε διακοπή, όλες οι ομάδες είναι καταβεβλημένες, γι' αυτό και βλέπουμε κάποια περίεργα αποτελέσματα, που είναι λογικό. Υπάρχουν παιδιά που έχουν καταπονηθεί λόγω ελλείψεων άλλων καθώς είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια".

Για τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια: "Να εντάξουμε τα παιδιά. Μπορούν ακόμη καλυτερα. Κι ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης), ο οποίος έκανε υπερπροσπάθεια. Αν είμαστε όλοι υγιείς, θα αντεπεξέλθουμε.

Για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Σχορτσανίτη: "Ο "Σόφο" ήταν ενάμιση μήνα έξω, τεράστιο διάστημα και λόγω σωματοδομής. Εδώ και μία εβδομάδα καταβάλει προσπάθεια να ξαναμπεί, δεν είναι εύκολο. Περίπου 15 λεπτά είναι ο χρόνος του, εξαρτάται κι απ' τον αντίπαλο. Τα 15 λεπτά είναι σημαντικός χρόνος στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Τον χρειαζόμασταν στα 3 φάουλ των ψηλών μας, οι αντίπαλοι ψηλοί έκαναν τη διαφορά. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε φρεσκάδα, μετά το 25' φαινόταν πως δεν είχαμε άλλη ενέργεια, άλλη βενζίνη".

Keywords
Τυχαία Θέματα