ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Κάθε αγώνας πρωταθλήματος είναι σημαντικός"

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ικαρο Καλλιθέας (04/11) για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 και ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, να μείνει συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να αποδείξει πως μαθαίνει από τα λάθη της.

Ο Ελληνας τεχνικός, δήλωσε για το ματς με τον Ικαρο:

"Προερχόμαστε από μια ήττα στην Ευρωλίγκα και συνεχίζουμε με έναν ακόμη αγώνα πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε καλά πως κάθε αγώνας στο ελληνικό

πρωτάθλημα είναι σημαντικός και θέλουμε μόνο θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα όμως, στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, να δείχνουμε βελτίωση. Θέλουμε να έχουμε τη σωστή αντίδραση μετά την αναμέτρηση με τη Φενέρμαχτσε/Ούλκερ και να δείξουμε ότι όντως μαθαίνουμε κάτι από κάθε αγώνα, ώστε να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Ο Ίκαρος παίζει στην έδρα του, είναι μια ομάδα που έχει αρχές και θέλουμε να είμαστε εστιασμένοι στο παιχνίδι και τα 40 λεπτά της διάρκειάς του".

Ο Γάιος Σκορδίλης με την σειρά του, σχολίασε: "Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα την οποία γνωρίζω από πέρυσι, αν και έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα στο ρόστερ. Χαίρομαι που θα συναντήσω κάποια από τα παιδιά με τα οποία υπήρξαμε συμπαίκτες, ενώ έχω συνεργαστεί παλιότερα, στον Άρη και με τον κ. Πρίφτη. Θα παίξουμε απέναντι σε μια από τις... νοικοκυρεμένες ομάδες του πρωταθλήματος, μια ομάδα που μου έδωσε ουσιαστικά την ευκαιρία να παίξω και να κάνω το επόμενο βήμα. Είναι ένας αγώνας που έρχεται μετά από ένα ταξίδι και μια ήττα στην Ευρώπη. Εννοείται ότι στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να τον πετύχουμε μέσα από μια καλή εμφάνιση, πριν επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα. Θα πρέπει για να το πετύχουμε αυτό να είμαστε σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα