ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Ιδιαίτερη προσοχή στο Ρέθυμνο"

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο για την τρίτη αγωνιστική της Α1 και ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση.

"Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που έχει… άγνοια κινδύνου. Κάνει το παιχνίδι του και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για

τον αγώνα και θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ερχόμαστε από ένα ταξίδι, ακολουθεί άλλο ένα και ένας αγώνας για την Ευρωλίγκα μετά τον αγώνα με το Ρέθυμνο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί όσο χρειάζεται και όσο πρέπει στο παρκέ, από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης", δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο Ντέργουιν Κίτσεν με τη σειρά του, είπε: "Κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας. Αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί αναγνωρίζουμε όλοι πως μέσα από κάθε έναν από αυτούς θα γινόμαστε καλύτεροι. Δεν έχει σημασία ποιος είναι απέναντί μας. Για εμάς αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Το Ρέθυμνο είναι μια σοβαρή ομάδα, θα είναι σίγουρα καλύτερη από ότι ήταν στο τουρνουά στην περίοδο προετοιμασίας όταν την αντιμετωπίσαμε. Έχουμε μία μέρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι όπως πρέπει και να εμφανιστούμε όπως θέλει ο προπονητής μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα