ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: «Ποντάραμε στην εμπειρία του Ούκιτς, παρά στα νιάτα»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει για στόχους.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Ήταν η πρεμιέρα του ΤΟΡ 16. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι, με διάθεση μέσα στο παιχνίδι. Η άμυνά μας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και σε αυτοσυγκέντρωση, και σε ενέργεια. Ένα στοιχείο ήταν το ριμπάουντ, οι κατοχές. Διεκδικήσαμε, πήραμε πολλές κατοχές. Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκαθάρισε το ματς, δε δεχθήκαμε

αιφνιδιασμούς από ομάδα με ταλέντο στο ανοιχτό γήπεδο. Ελέγξαμε το ρυθμό, τη βάλαμε να κάνει πράγματα που δεν της αρέσουν».

Όσο αναφορά τους στόχους του "τριφυλλιού" είπε: «Δε θέλω να μιλάω για τέτοια πράγματα. Κάτσαμε στην Αθήνα, ξεκουραστήκαμε, πήραμε ανάσες. Τρανό παράδειγμα ο Διαμαντίδης, λόγω διάθεσης, έβγαλε πάσες, κάτι σημαντικό γι' αυτόν. Εμείς θέλουμε πρώτα απ' όλα να 'μαστε υγιείς, αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο για εμάς. Η στατιστική κι απόψε (2/1) δείχνει ότι έχουμε θέμα με τα λάθη (19), πρέπει να μειώσουμε τα λάθη. Όποτε ένας παίκτης χάνει μία προπόνηση, επέρχεται η κούραση, όπως μετά το 25'-30'. Ο Ρόκο έπαιξε με μια προπόνηση. Ποντάραμε, όμως, στην εμπειρία του παρά στα νιάτα. Τα άλλα παιδιά δεν έχουν την απαιτούμενη πείρα για τέτοια παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα