ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Παραμένει κορυφαία ομάδα ο Παναθηναϊκος"

Ο Σοφοκλής Σχορτανίτης παραχώρησε νέα συνέντευξη -αυτή τη φορά στον Τύπο της Βουλγαρίας- και αναγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός

είναι σπουδαία ομάδα και είναι τιμή μου να φορώ τη φανέλα του. Αυτός είναι τώρα ο σύλλογός μου και θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Με απέκτησαν για να ανεβάσω όσο μπορώ το επίπεδο της ομάδας και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, αλλά παραμένει η κορυφαία ομάδα των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα. Φέτος θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα", δήλωσε ο 27χρονος διεθνής σέντερ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τουρνουά της Σόφιας: "Ήταν ένα καλό τουρνουά. Όλα πήγαν καλά, η διοργάνωση ήταν καλή, όπως και οι συμμετέχουσες ομάδες. Δεν είμαι απογοητευμένος που χάσαμε στον τελικό από την Μπαρτσελόνα, αν και πάντα θέλω να νικάμε. Για μας ήταν το δεύτερο δυνατό τεστ και ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Τώρα προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες σε άμυνα κι επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα