ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Παππάς: «Να ξεχάσουμε το Κύπελλο»

Συγκέντρωση και καλό αγωνιστικό πρόσωπο είναι τα "κλειδιά" του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (29/12, 16:00) σύμφωνα με τον Νίκο Παππά.

Ο Νίκος Παππάς τόνισε: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

και την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε και να κρατήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Μπορεί να είναι ο οδηγός για τη συνέχεια. Ξεκινά ένας κύκλος σημαντικών αγώνων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωλίγκα με το Top16 και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας είπε για το παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Ο στόχος της είναι αμυντικά να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Προσπαθεί με βασικούς δημιουργούς τα γκαρντ της να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση. Εμείς προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη και μπαίνοντας σε ένα νέο κύκλο παιχνιδιών με την έναρξη και του Top16. Πρέπει η ομάδα να ανεβάσει ρυθμό και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για αυτά τα παιχνίδια, αρχίζοντας από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα