ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Με το «τριφύλλι» στη Βαρκελώνη…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (25/4) την Μπαρτσελόνα και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στην Βαρκελώνη και να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Αργύρη Πεδουλάκη και των παικτών του.



«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα της σειράς των play

offs της Ευρωλίγκας. Ο νικητής της αναμέτρησης της Πέμπτης (25/4, 22.00) παίρνει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ναυλώσει τσάρτερ για το παιχνίδι. Οι κάτοχοι των διαρκείας που επιθυμούν να βρίσκονται στο ταξίδι προς το Palau Blaugrana, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ μέσω e-mail ([email protected]) ως την Κυριακή (21/4) το βράδυ. Αν οι θέσεις υπερκαλυφθούν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η θέση στο τσάρτερ είναι δωρεάν. Όσοι ταξιδέψουν θα έχουν μόνο την υποχρέωση να πληρώσουν τη διαμονή τους και το κόστος του εισιτηρίου. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24/4 στις 11.30π.μ. και η επιστροφή για την Πέμπτη (25/4) το βράδυ μετά το παιχνίδι», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα