ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ματσιούλις: "Να κάνουν υπομονή οι φίλαθλοι"

Να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό και να είναι δίπλα στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές, ζήτησε από τους φίλους του "τριφυλλιού" ο Γιόνας Ματσιούλις.

Ο Λιθουανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πράσινη" και μίλησε για την μπασκετική του φιλοσοφία, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στους φίλους των "πρασίνων".

"Είμαστε μια καινούρια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να βρεθούμε μεταξύ μας. Μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Δουλεύουμε πολύ

σκληρά, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλή ομάδα και απλά χρειαζόμαστε χρόνο. Είναι σημαντικό πως ήδη έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι συμπαίκτες μου με έκαναν να αισθανθώ αμέσως άνετα κι αυτό με βοήθησε να μπω και εγώ γρήγορα στο κλίμα", δήλωσε αρχικά ο Γιόνας Ματσιούλις.

Οι προσδοκίες από τον ίδιο είναι υψηλές, καθώς τόνισε: "Είναι πολύ καλό ότι η ομάδα περιμένει πολλά από μένα. Είναι κάτι που μου αρέσει και το θέλω. Νιώθω πολύ άνετα με αυτό και μου φτιάχνει την ψυχολογία. Δεν είμαι ο τύπος του παίκτη που μόλις τελειώσει το ματς θα κοιτάξει τη στατιστική του. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα. Δεν έχω προσωπικούς στόχους στη διάρκεια της σεζόν, μόνο ομαδικούς. Δεν με νοιάζει αν θα είμαι MVP ή θα σκοράρω. Η φιλοσοφία μου είναι να κερδίζω πάντα".

Αναφορικά με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, δήλωσε: "Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι συνηθισμένοι στις επιτυχίες. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα τούς έχει καλομάθει να κερδίζει συνεχώς. Το ίδιο θέλουμε κι εμείς τώρα, αλλά παράλληλα θέλουμε στην πρώτη ατυχία να είναι δίπλα μας. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να έχουν υπομονή. Θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε τη στήριξή τους με τίτλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα