ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Λάσμε: "Ταιριάζω απόλυτα στον Παναθηναϊκό"

Ο Στέφαν Λάσμε με τις εμφανίσεις του ως τώρα, έχει δικαιώσει την επιμονή του Αργύρη Πεδουλάκη για την απόκτησή του και όπως ο ίδιος δήλωσε, θα παλέψει για να φτάσει τον Παναθηναϊκό εκεί όπου του αξίζει.

Ο Γκαμπονέζος άσος των "πρασίνων", παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ενόψει της αναμέτρησης με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Έχεις χάσει μόλις επτά σουτ, συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων βολών, όλη τη σεζόν. Τι σε κάνει τόσο αποτελεσματικό στο σκοράρισμα;

"Η ομάδα μου παίζει σωστά. Το στυλ

που παίζει, ο τρόπος που η ομάδα με χρησιμοποιεί στην επίθεση, καθιστά εύκολο για μένα να πάρω εύκολα καλάθια. Είναι θέμα ομαδικής δουλειάς".

Είχατε σημαντικές απουσίες όπως του Σχορτσιανίτη, του Σκορδίλη, του Αρμστρονγκ ή του Κώστα Τσαρτσαρή. Πώς έχετε καταφέρει να προσαρμοστείτε και να παραμείνει τόσο αποτελεσματικοί;

"Νομίζω ότι είναι απλώς η ομάδική προσπάθεια. Όλοι προσάρμοσαν το παιχνίδι τους. Είδαμε τι έκανε ο Μάικ Μπράμος στα τελευταία παιχνίδια. Ποτέ δεν είναι μόνο ένας παίκτης. Όλη η ομάδα έχει επικεντρωθεί στο να κάνει το σωστό... Έχουμε μια πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα και αν χάσουμε έναν παίκτη, οι υπόλοιποι προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για αυτό και δεν έχουμε επηρρεαστεί από τις απουσίες".

Εχεις τα περισσότερα μπλογκ (13) ως τώρα στην Ευρωλίγκα. Είναι ένστικτο ή κάτι που το δουλεύεις;

"Νομίζω ότι είναι ως επί το πλείστον ένστικτο. Ποτέ δεν έχω ασκήσει πραγματικά το μπλογκ. Είναι σίγουρα περισσότερο σαν ένα ένστικτο και φυσικά βοηθάει πολύ ότι είμαι αθλητικός. Βοηθά πολύ αμυντικά, αλλά επιθετικά επίσης."

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ολίμπια Λιουμπλιάνας αυτή την εβδομάδα. Θα αντιμετωπίσετε τον Μπέινς, έναν από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρωλίγκα αυτή τη σεζόν. Πώς θα τον σταματήσετε;

"Νομίζω ότι ο Μπέινς είναι ένας πολύ σκληρός παίκτης. Είναι πραγματικά δύσκολο να τον σταματήσεις. Νομίζω ότι θα χρειαστεί η βοήθεια όλων, ειδικά αν δεν παίξει τελικά ο "Σόφο", ο οποίος μπορεί να τον κοντράρει".

Αισθάνεστε ότι η σκληρή δουλειά σας έχει αποδώσει καρπούς αυτή τη σεζόν;

"Είμαι ένθερμος υποστηρικτής της σκληρής δουλειάς. Πιστεύω ότι αν δουλέψουμε σκληρά, θα φανεί με κάποιο τρόπο τελικά. Προσωπικά, αισθάνομαι τυχερός να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού που έχει πνεύμα νικητή, αλλά και επειδή ο προπονητής με εμπιστεύεται. Αισθάνομαι ότι ταιριάζω απόλυτα σε αυτή την ομάδα".

Πόσο σημαντική ήταν για σένα η μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό, ειδικά τώρα που μπαίνει σε μια νέα εποχή;

"Απλά γνωρίζοντας ότι αυτό είναι ένα πρόγραμμα ανοικοδόμησης το κάνει ξεχωριστό. Νομίζω ότι είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος αυτής της ομάδας με τόσο μεγάλη ιστορία. Για να μαθαίνω ολοένα και περισσότερα, είναι μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου."

Έχεις παίξει σε ομάδες με πολύ θερμούς οπαδούς, όπως η Παρτιζάν, η Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός. Μπορείς να τους συγκρίνεις; Σας γεμίζουν ενέργεια με την παρουσία τους ή πίεση;

Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους οπαδούς. Έπαι

Keywords
Τυχαία Θέματα