ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Η απάντηση του Ζοτς στον Ντούντα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απέμεινε τα εύσημα στους οπαδούς της ομάδας του για την άψογη συμπεριφορά τους, απάντησε στα παράπονα του Ντούσαν Ιβκοβιτς περί διαφορετικών κριτηρίων και τόνισε πως το κλειδί στην συνέχεια της σειράς θα είναι η ενεργητικότητα.

«Ηταν πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω ότι δεν παλέψαμε αρκετά στο πρώτο μέρος. Ολοι μιλούν για κάτι που στα πλέι οφ είναι πολύ

σημαντικό και αυτό είναι η ενεργητικότητα των παικτών. Και αυτό πραγματικά ισχύει. Είπα στους παίκτες ότι είναι ανάγκη να τους έχω διαθέσιμους, να είναι έτοιμοι όλοι ακόμη και αν χρειαστεί να παίξουν μόνο 2 λεπτά. Η 3η περίοδος μας έδωσε ένα πλεονέκτημα που τελικά αποφάσισε την έκβαση της αναμέτρησης. Σε αυτή την περίοδο επιμέναμε ότι έπρεπε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο σε άμυνα και επίθεση. Στην τελευταία περίοδο θεωρώ ότι έγιναν δύο πράγματα. Παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση και κάναμε αβίαστα σουτ. Αλλά από την στιγμή που σουτάρεις πρέπει να είσαι έτοιμος να επιστρέψεις αμέσως στην άμυνα. Το δεύτερο είναι πως κάποιοι ήταν πολύ κουρασμένοι».

Αναφερόμενος στην διαιτησία, είπε: «Μιλώντας για κριτήρια απόψε είναι εύκολο να καταλάβεις… Ο Ολυμπιακός είχε μπόνους βολών από το δεύτερο λεπτό της τέταρτης περιόδου, ενώ εμείς δεν είχαμε ποτέ στην 4η περίοδο. Ο Ολυμπιακός τελείωσε με 3 φάουλ και αυτό ήταν το κριτήριο της τελευταίας περιόδου».

Για την συνέχεια, τόνισε: "Ηταν ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Και για το επόμενο ματς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε ακόμη περισσότερο. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ενεργητικότητα και να δώσουμε το κάτι περισσότερο. Ευχαριστούμε φιλάθλους εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Ξέρουμε τι διακυβεύεται… Παίζουμε για τον τίτλο κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Είναι τελικός δεν χρειάζεται να δίνεις στους παίκτες εξτρά κίνητρο. Ολοι ξέρουν πόσο δύσκολα και σημαντικά είναι αυτά τα ματς. Θα πρέπει βρούμε τρόπο να παίξουμε δυνατά. Χρειαζόμαστε πάντα όλους τους παίκτες μας. Πέντε παίκτες είναι στο παρκέ και θα πρέπει έτοιμοι να αγωνίζονται δυνατά. Φυσικά αυτές τις μέρες η προετοιμασία διαφέρει από την υπόλοιπη χρονιά γιατί έχουμε παίκτες που έχουν παίξει περισσότερο κατά την διάρκεια και με αυτούς δουλεύουμε διαφορετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα