ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Γιαννακόπουλος: «Η απάντηση δόθηκε από την ομάδα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης στον τελικό του Κυπέλλου τονίζοντας πως η ομάδα ήταν καταπληκτική και έδωσε απαντήσεις.

«Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό.

Έπρεπε να παίξουμε κι εμείς καλό μπάσκετ κάποια στιγμή. Βέβαια έχουμε ακόμα ένα βήμα κόντρα στον Άρη. Ο Άρης είναι ο λεγόμενος αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ο παντοκράτορας. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και τον κύριο Βασιλακόπουλο για την επιλογή του να γίνει ο τελικός στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει τις κούπες και τα πρωταθλήματα ως στόχο. Ο Τελικός βέβαια δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι» είπε αρχικά ο πρόεδρος των «πρασίνων» και στη συνέχεια τόνισε πως «Η απάντηση δόθηκε από όλη την ομάδα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, ο Αργύρης, οι παίκτες, όλοι!».


Όσο για αυτούς που πέταξαν ορισμένα αντικείμενα στο παρκέ, τόνισε πως «εχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για να τελειώσουν αυτά τα φαινόμενα. Έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα σε εξοπλισμό και προσωπικό. Είναι βέβαια δύσκολο να κουμαντάρεις τόσους πολλούς ανθρώπους».

Ενώ σε ερώτηση για το που βρίσκεται το θέμα με την ΠΑΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως «γίνετε μία εξαιρετική προσπάθεια από τον κ. Αλαφούζο. Από και πέρα σήμερα πήρα τα στοιχεία στα χέρια μου και θα τα δούμε πρώτα. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει την προσπάθεια του κ. Αλαφούζου κι έπειτα θα δούμε κι εμείς πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό οφείλουμε να το δείχνουμε στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα