ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Διαμαντίδης: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και βήμα-βήμα στην Ευρώπη»

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε πέρσι το νταμπλ στην Ελλάδα, ωστόσο στην Ευρώπη αποκλείστηκε ένα βήμα πριν από το Φάιναλ Φορ. Στόχος για τη νέα σεζόν είναι μια παρόμοια πορεία, σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δηλαδή, να διατηρήσει τα εν Ελλάδι σκήπτρα και να βαδίσει βήμα-βήμα στην Ευρωλίγκα.

«Σίγουρα

η περσινή σεζόν πήγε καλύτερα απ' ό,τι περιμέναμε, η ομάδα μετά το κύπελλο με τον Ολυμπιακό έδειξε σημάδια βελτίωσης. Είχαμε το ψυχολογικό προβάδισμα, η ομάδα πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της και κατάφερε να κερδίσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και στην Ευρωλίγκα χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα την είσοδό μας στο Final Four», ήταν η αρχική τοποθέτηση του αρχηγού του «τριφυλλιού» στην «πράσινη» Media Day για την Ευρωλίγκα.

Για το ρόστερ της ομάδας, σχολίασε: «Προσθέσαμε κάποια παιδιά στο ρόστερ μας. Η ομάδα είναι πολύ καλή, αλλά μένει να αποδειχτεί στο γήπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Ήρθαν και ο Φώτσης με τον Μπατίστ που είχαν παίξει χρόνια στην ομάδα. Ξέρουν στη φιλοσοφία και πιστεύω πως θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Ωστόσο, και οι υπόλοιποι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί και περιμένουμε να αποδειχτούν όλα αυτά στο γήπεδο».

Αναφορικά με τους στόχους που υπάρχουν, υπογράμμισε: «Στην Ελλάδα στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και στην Ευρωλίγκα θα πάμε βήμα-βήμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα