ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μπράμος: "Στόχος του Παναθηναϊκού είναι πάντα η κορυφή"

Ανυπόμονος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με την φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Μάικ Μπράμος σε δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της άφιξής του στην Αθήνα.

Ο Μάικ Μπράμος ήταν ο δεύτερος "πράσινος" παίκτης που βρίσκεται από την Κυριακή (12/08) στην Αθήνα, μετά τον Αντι Πάνκο. Ο Μπράμος προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

στις 18.20 και την Δευτέρα (13/08) θα ακολουθήσει και αυτός το πρόγραμμα της πρώτης του τριφυλλιού με ιατρικές εξετάσεις το πρωί και προπόνηση το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.

"Έχω ξεκουραστεί, βρήκα το χρόνο και να δουλέψω λίγο μόνος μου και είμαι 100% έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο", τόνισε ο Μπράμος κατά την άφιξή του: "Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα. Θα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα για όλους, αλλά οι περισσότεροι δεν είμαστε και άγνωστοι μεταξύ μας. Γνωρίζω παίκτες από το ισπανικό πρωτάθλημα, από το ελληνικό, από την Εθνική Ομάδα, όπως ο Πάνκο, ο Διαμαντίδης, ο Σχορτσανίτης… Επίσης το περιβάλλον είναι κάτι παραπάνω από οικείο για μένα. Ακόμη και το μέρος όπου θα κάνουμε προετοιμασία κάθε άλλο παρά άγνωστο μας είναι. Ανυπομονώ για αυτό το νέο ξεκίνημα και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε καλά, γνωρίζοντας ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ότι στόχος του είναι πάντα η κορυφή", ήταν τα όσα δήλωσε ο Μάικ Μπράμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα