ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μπατίστ: "Σκληρή αναμέτρηση"

Ο Μάικ Μπατίστ τόνισε ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού ανεβάζει σιγά-σιγά τις στροφές της μέσω των προπονήσεων και ότι η επερχόμενη αναμέτρηση στη φλεγόμενη έδρα του Ερυθρού Αστέρα θα είναι δύσκολή.

"Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τους αντιμετωπίσω. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θα είναι μία σκληρή αναμέτρηση. Παίζουμε στην έδρα τους μπροστά στο κοινό τους κι έχουν σπουδαίους οπαδούς. Όπως κάθε φορά στην Ευρωλίγκα, θα είναι δύσκολα. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τους εαυτούς

μας, παίξαμε καλά στα τελευταία 2-3 παιχνίδι και χρειάζεται να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Βρίσκουμε ρυθμό κι αυτό αρχίζει απ' τις προπονήσεις. Είναι εντονότερες και νομίζω αυτό που χρειάζεται να μεταφέρουμε στο παρκέ. Νωρίτερα είχαμε τραυματισμούς και ορισμένοι παίκτες δεν ήταν στην κατάλληλη φυσική κατάσταση κι οι προπονήσεις δεν ήταν τόσο έντονες. Όλοι είναι υγιείς τώρα, αισθανόμαστε καλύτερα και μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις με μεγαλύτερη ένταση, κάτι που μας βοηθά αρκετά", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα εν όψει 3ης αγωνιστικής του Δ' ομίλου στην Pionir του Βελιγραδίου (1/11, 21:30/Δ.Τ.) ο 36χρονος Αμερικανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα