ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ανυπομονούν για τον «3D»!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι… παγκόσμιος! Εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με την Φοσάν επί κινεζικού εδάφους, τα μέλη της ασιατικής ομάδας εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να θαυμάσουν από κοντά τον “3D”.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ο αρχηγός της Φοσάν, Λουό Ζι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε με τον Παναθηναϊκό, την Ευρωπαϊκή υπερδύναμη και να τον φιλοξενήσουμε στην Κίνα. Εγώ, όπως και ο συμπαίκτης μου, Ζενγκ Λινγκξου, αγωνιζόμαστε στη θέση του πόιντ γκαρντ και ανυπομονούμε να συναντήσουμε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον καλύτερο

Ευρωπαίο γκαρντ. Ελπίζουμε ότι θα συζητήσουμε μαζί του και θα μας δώσει πολύτιμες συμβουλές. Με όλο το σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στους Έλληνες, ειλικρινά επιθυμούμε να απολαύσουν την παρουσία τους στη Φοσάν και στην χώρα μας, την Κίνα».

Στο μεταξύ η επίσημη ιστοσελίδα της Φοσάν μεταφέρει καθημερινά όλες τις πληροφορίες που αφορούν στην αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό στις 13 Σεπτεμβρίου. Ήδη ανακοινώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων, με τους διοικούντες την Φοσάν να έχουν ορίσει το μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο (τιμή στα 2,5 ευρώ). Οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι στα 6, 10. 13,5, 18,5, 22, 30 και τα ακριβότερα στα 37 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα