ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ανεβάζει «στροφές» ο Λάσμε, έρχονται οι διεθνείς

Η πορεία της αποθεραπείας του Στεφάν Λάσμ βαδίζει σύμφωνα με το πρόγρα και την Δευτέρα (23/9) ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τον Γκαμπονέζο φόργουορντ-σέντερ να ακολουθεί μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο Στεφάν Λάσμε σταδιακά θα αρχίσει σταδιακά να ενσωματώνεται στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων, καθώς ακολουθούσε ατομικό. Ο «Αρτζι και οι συνεργάτες είχαν στην διάθεσή τους τον Στεφάν Λάσμε αλλά όχι τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Γιώργο

Αποστολίδη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» βρίσκεται στη Μαδρίτη για την παρουσίαση του NBA2K14 ενώ οι Μαυροκεφαλίδης και Αποστολίδης ταλαιπωρούνται από θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και διάστρεμμα αντίστοιχα.

Τέλος, ως την Πέμπτη (26/9) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι Γιόνας Ματσιούλις και Ρόκο Λένι Ούκιτς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωμπάσκετ 2013 με την Εθνική Λιθουανίας και την Εθνική Κροατίας, τερματίζοντας αντίστοιχα στη δεύτερη και στην τέταρτη θέση της διοργάνωσης ενώ την Παρασκευή (27/9) η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρήσει για τη Μόσχα για το «Αλεξάντερ Γκομέλσκι».

Keywords
Τυχαία Θέματα