ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Αλβέρτης: "Όλα μπορούν να συμβούν με Μπάρτσα"

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει μια σταθερότητα στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι, στάθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, τονίζοντας ωστόσο ότι το παιχνίδι της Πέμπτης (25/4) στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" είναι ανοικτό σε όλα τα προγνωστικά.

"Το παιχνίδι είναι ανοικτό και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ένα σταθερό

πρόσωπο σε αυτή τη σειρά, μία ταυτότητα, εκτός από το τελευταίο παιχνίδι που ήταν μια κακή βραδιά", σχολίασε αρχικά στον OTE TV ο "Φράγκι" και συνέχισε.

Για την κατάσταση που επικρατεί στο "τριφύλλι": "Ο Παναθηναϊκός, από τον πρώτο μέχρι τον "τελευταίο", έχει μια αύρα και μια τρέλα για την ομάδα. Όλοι ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Όποιος έρχεται προσαρμόζεται αμέσως και δεν είναι εύκολο να αλλάξεις δέκα παίκτες. Μέχρι τώρα έχουμε πάει καλά, παρά την αμφισβήτηση"..

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος) έχει κερδίσει το στοίχημα μέχρι τώρα και πηγαίνει για πιο πολλά. Έρχεται φουριόζος... αγαπάει την ομάδα και ακούει. Είναι πάντα εκεί και αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Έχει ήδη ένα Κύπελλο, βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Final 4 και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα".

Για τους φιλάθλους της ομάδας: "Αυτό που γίνεται στο ΟΑΚΑ, δεν γίνεται πουθενά στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα