ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Θέλουν Ντούντα στην Τουρκία!

Κρούση φαίνεται πως έχει δεχτεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας.

Σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, οι γείτονές μας είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι χρειαστεί για να επιστρέψουν δυναμικά στο προσκήνιο έπειτα από την αποτυχημένη παρουσία στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Γι’ αυτό θέλουν να χτίσουν μια νέα

δυνατή εθνική ομάδα και φαίνεται πως στο πρόσωπου του Σέρβου τεχνικού του Ολυμπιακού έχουν βρει τον εκλεκτό, ο οποίος θα φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Παράλληλα οι Τούρκοι φημίζονται και για την ευκολία με την οποία ξοδεύουν τα χρήματά τους, γεγονός που μπορεί να δελεάσει τον Ντούντα.

Ωστόσο, η περίπτωση ο σοφός να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας συναντάει αρκετά εμπόδια. Ο Ίβκοβιτς έχει συμβόλαιο με τους "ερυθρολεύκους", το οποίο λήγει το καλοκαίρι και προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το μέλλον του στον Πειραιά, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται με την ομοσπονδία της Σερβίας, καθώς στοχεύει να οδηγήσει το συγκρότημα της πατρίδας του στα προκριματικά του επόμενου Ευρωμπάσκετ (θα γίνουν το καλοκαίρι) και στα τελικά της Σλοβενίας το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα