ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | "Τα φαβορί είναι στα χαρτιά, οι αποδείξεις στο γήπεδο"

Αν ήταν φίλαθλος θα έχριζε τον Ολυμπιακό φαβορί τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο Κώστας Παπανικολάου εξήγησε ότι τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι, καθώς αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί στο παρκέ, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι "δεν είμαι και ο... Σπανούλης"!

Αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στον "Πρωταθλητή":

-Πέρυσι ήσασταν αουτσάιντερ. Φέτος όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης.

"Είναι αλήθεια

αυτό. Θα έχουν έξτρα κίνητρο απέναντί μας. Το έχω νιώσει και εγώ, να παίζω με μία ομάδα που έχει πετύχει κάτι σημαντικό. Φέτος πρέπει να πετύχουμε έναν συνδυασμό πνευματικής και αγωνιστικής ικανότητας".

-Εσείς ξεκινάτε σαν φαβορί φέτος για τον πιο πολύ κόσμο. Είναι επικίνδυνο αυτό;

"Αν ήμουν φίλαθλος θα έλεγα και εγώ το ίδιο πράγμα. Ομως απέναντί μας έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο, με μεγάλη ιστορία και τον σεβόμαστε. Τα φαβορί είναι στα χαρτιά και οι αποδείξεις στο γήπεδο".

-Πέρυσι έκανες εκπληκτική χρονιά και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Πώς το χειρίζεσαι αυτό;

"Η δουλειά μου είναι να εκτελώ στο παρκέ όσα μου λέει ο προπονητής μου για να κερδίσει η ομάδα. Πέρυσι αυτό ξεκινούσε από την άμυνα και από την ενέργεια που έβγαζα στο παρκέ. Αν είμαι σε καλή κατάσταση μπορεί να παίρνω και κάποια σουτ. Δεν είμαι όμως ο... Σπανούλης. Δεν είναι δουλειά μου να βάζω 20 πόντους κάθε βράδυ. Θέλω να δουλέψω στην ντρίμπλα μου και στο σουτ και να βελτιωθώ γενικώς".

Keywords
Τυχαία Θέματα