ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σπανούλης: "Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω!"

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, κατακτώντας την Ευρωλίγκα και ο Βασίλης Σπανούλης ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κατόρθωμα των "ερυθρόλευκων"!

Μέρος των όσων είπε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

-Πολλοί άνθρωποι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στον τελικό. Εσύ; Σου φαίνεται λιγάκι... απίστευτο;

Είναι δύσκολο

να πιστέψεις ότι κερδίσαμε την Ευρωλίγκα, ναι! Πολλές φορές με σταματούν στο δρόμο, με συγχαίρουν για το πρωτάθλημα Ευρώπης, όμως δεν νομίζω ότι μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα! Σίγουρα, το αξίζαμε. Αλλά είναι πολύ δύσκολο για μία τόσο νέα ομάδα με τόσα νεαρά παιδιά να φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης. Είναι κάτι το απίστευτο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον καθένα. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε μέσα στη σεζόν, ούτε και στον τελικό. Το πιστέψαμε παλέψαμε και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Θεωρώ ότι στο τέλος αυτό είναι που μας έδωσε τον τίτλο, η άμυνά μας. Είναι το σημαντικότερο όλων, η άμυνα που παίζουμε τους τελευταίους τρεις μήνες.

-Πιστεύεις ότι ήταν... γραφτό της ομάδας;

Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα από την αρχή της σεζόν. Αλλά σίγουρα είμαστε μία ομάδα που βελτιώθηκε σε μέγιστο βαθμό, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκα, αν κοιτάξεις από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν. Αρχικά, ελάχιστοι πίστευαν σε εμάς και αυτό ήταν έξτρα κίνητρο να δουλέψουμε σκληρά και να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα!

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα