ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πρίντεζης: "Χρειαζόμαστε τον κόσμο"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (31/10, 21:15) την Μπάγερν Μονάχου και ο Γιώργος Πρίντεζης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φίλους των Πρωταθλητών Ευρώπης που δώσουν το "παρών" στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

"Είναι ένα παιχνίδι με πάρα πολλές παγίδες. Έχουμε κάνει το δύο στα δύο, όπως και η Μπάγερν που έχει το απόλυτο τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο Πρωτάθλημα. Έχει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της. Έχει καλούς παίκτες και στους κοντούς και στους ψηλούς. Η κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητες

της και τα σημεία που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Η Μπάγερν έχει ψηλούς, αθλητικούς παίκτες και πολύ καλούς σουτέρ, οπότε όποιος αγωνίζεται πρέπει να βοηθάει για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα", δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο ΣΕΦ για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου:

"Η διαφορά δυναμικότητας σε ορισμένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας είναι μεγάλη. Η Ευρωλίγκα έχει δυναμώσει. Η Μπάγερν έρχεται για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Είναι θετικό που παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, τον χρειαζόμαστε και μακάρι να έρχεται στο γήπεδο. Ξέρουμε πως χαίρεται που βλέπει την ομάδα έτσι, όπως κι εμείς που τον βλέπουμε στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα