ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Περπέρογλου: "Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας"

Ο Στράτος Περπέρογλου υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια του Ολυμπιακού για νέα ήττα μέσα στο ΣΕΦ και τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην Τσεντεβίτα.

"Η αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα είναι τελικός για μας.

Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα ήττα μέσα στην έδρα μας και γι’ αυτό θα πρέπει να βγούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καθήκον μας", δήλωσε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου και πρόσθεσε:

"Είναι μία καλή ομάδα (Τσεντεβίτα), αλλά εμείς πιστεύω διαθέτουμε περισσότερη ποιότητα. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, τα ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό".

Αναφορικά με την αποχώρηση του Τζόι Ντόρσεϊ τόνισε: "Πιστεύω ότι το κενό του Τζο θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Περιμένουμε και την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά τώρα είμαστε οι 11 και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Τσεντεβίτα.
"Έχουμε κάνει ήδη δύο ήττες και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Για μας είναι τελικός κάθε ματς ειδικά μέσα στην έδρα μας. Δεν έχουμε το παραμικρό περιθώριο για στραβοπάτημα. Θέλουμε το αήττητο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου", δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Αναφορικά με την αποχώρηση του Ντόρσεϊ από την ομάδα, πρόσθεσε: "Μας στεναχώρησε αυτό που έγινε με Τζο. Όμως κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε. Στηρίζει ο ένας τον άλλον ενώ και πέρυσι παίξαμε χωρίς τον Ντόρσεϊ με την Σιένα στο πιο δύσκολο ματς και νικήσαμε".

Για τα στοιχεία που θα δώσουν την νίκη με την Τσεντεβίτα, σχολίασε: "Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά, να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, όπως στο ματς με Παναθηναϊκό".

Keywords
Τυχαία Θέματα