ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Περπέρογλου: «Είμαι έτοιμος, όταν παίζω»

Με δηλώσεις του στο Weekly Show της Ευρωλίγκα ο Στράτος Περπέρογλου αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση, τη δυναμικότητα του ε΄ ομίλου του Top-16, ενώ σχολίασε και τις διαφορές ανάμεσα σε Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη δική του απόδοση λέγοντας:"Με βοηθούν οι συμπαίκτες μου, ενώ ο κόουτς μου δίνει την ελευθερία να σουτάρω. Είναι συνδυασμός προπόνησης, αυτοπεποίθησης, αλλά και το πώς ξεκινάς το ματς. Αν ξεκινάς καλά, μετά όλα γίνονται πιο εύκολα. Το παιχνίδι στο Μόναχο ήταν ένα από τα καλύτερα της καριέρας μου"

Εν

συνεχεία, σχολίασε το γεγονός πως έρχεται από τον πάγκο: "Το να είσαι ο έκτος παίκτης της ομάδας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μου αρέσει πολύ να μπαίνω ως αλλαγή, γιατί έχω τη δυνατότητα να μελετήσω τον αντίπαλο και να "διαβάσω" τα plays του. Οπότε όταν παίζω, είμαι έτοιμος".

Σχετικά με τη δυναμικότητα του Ε' ομίλου του Top-16 τόνισε: "Πρέπει να είναι ο πιο δύσκολος των τελευταίων χρόνων, αλλά κατά μία έννοια αυτό είναι και καλό. Σου δείχνει τι μπορείς να επιτύχεις και πού μπορείς να φτάσεις. Σε κάθε περίπτωση, αν θες να πας στο Φάιναλ Φορ, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους".

Για τις διαφορές μεταξύ Μπαρτζώκα και Ομπράντοβιτς ανέφερε:. "Και οι δύο... φωνάζουν πολύ. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς θέλει πάντα σε εγρήγορση τους παίκτες του και ξέρει πώς να τους βελτιώνει, να τους κάνει καλύτερους. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι πιο ψύχραιμος, αλλά ξέρει πώς και πότε να σε σπρώξει στις προπονήσεις, για να γίνεις καλύτερος".

Τέλος, αναφέρθηκε και στη γυναίκα του, Έριν Μπούσερ, η οποία υπήρξε πρωταθλήτρια του WNBA το 2006 με τους Σακραμέντο Μόναρκς"Είναι σημαντικό ότι η γυναίκα μου καταλαβαίνει το πρόγραμμα που έχω και τις θυσίες που πρέπει να γίνουν. Μου ασκεί κριτική και μου αρέσει, γιατί με βοηθά να γίνω καλύτερος".

Keywords
Τυχαία Θέματα