ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: "Η σεζόν τώρα αρχίζει για τον Ολυμπιακό"

Συγκεντρωμένος και απόλυτα αποφασισμένος για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε ότι η σεζόν για τον Ολυμπιακό τώρα ξεκινάει.

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" και μίλησε για το πλεονέκτημα έδρας και την σωστή εκμετάλλευσή του από τους "ερυθρόλευκους". Παράλληλα αναφέρθηκε στην φετινή απόδοσή του

και φυσικά στην επιστροφή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς: "Για να μη συμβεί ότι και τα προηγούμενα χρόνια, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Η σεζόν ουσιαστικά τώρα... αρχίζει! Τώρα πρέπει να βγάλουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, για να μη βρεθούμε στην ίδια κατάσταση με τις άλλες χρονιές... Δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους τελικούς ως μια σειρά πέντε αγώνων. Πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, για να ξεκινήσουμε με το σωστό τρόπο. Εδώ που έχουμε φτάσει είναι τρία παιχνίδια σπίτι μας. Με τη συμπαράσταση του κόσμου και γεμάτο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα έχουμε περισσότερη ενέργεια και κουράγιο. Έχουμε ήδη αποδείξει πως πλέον όταν γεμίζει το γήπεδο μας βοηθάει πολύ. Ελπίζω να είναι το ΣΕΦ κατάμεστο και εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αν πάρουμε τις αναμετρήσεις στην έδρα μας, θα είμαστε πρωταθλητές".

τη φετινή του παρουσία στην ομάδα: "Σίγουρα νιώθω πιο άνετα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές μου σων Ολυμπιακό. Πατάω καλύτερα στα πόδια μου και σε αυτό με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα έμπειρα παιδιά που υπάρχουν στον Ολυμπιακό. Ήταν κάτι που μου είχε πει ο Βασιλόπουλος από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα και μου το λέει συνέχεια και ο Βασίλης Σπανούλης φέτος. Πως χρόνο με το χρόνο θα βλέπω τεράστια διαφορά στο παιχνίδι μου, διαφορά που έρχεται με την εμπειρία και τις αγωνιστικές παραστάσεις. Όντως, έτσι είναι. Βλέπω διάφορα ακόμα και σε σχέση με την αρχή της φετινής σεζόν και το πώς νιώθω τώρα μέσα στο γήπεδο. Έχω αρχίσει και διαβάζω καλύτερα τις φάσεις, αντιλαμβάνομαι περισσότερο το μπάσκετ και θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί με έχουν βοηθήσει πολύ με τις συμβουλές που μου έχουν δώσει".

την επιστροφή του Βασιλόπουλου: "Είμαι στον Ολυμπιακό από το 2009 ουσιαστικά και έχω ζήσει όλη την πορεία με τα προβλήματα του Παναγιώτη. Παρακολουθώ όλο αυτό το διάστημα τι έχει περάσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος και το πόσο έχει ταλαιπωρηθεί αυτό το παιδί. Ειλικρινά, χάρηκα πάρα πολύ! Και είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά που παίζουν στον Ολυμπιακό κάπως έτσι ένιωσαν. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση. Πραγματικά ήταν χαρά και ευχαρίστηση, δεν ήταν πως επειδή μπήκε να αγωνιστεί. Όλοι θέλαμε απλώς να του δώσουμε κουράγιο και ώθηση. Είναι ένα παιδί που αξίζει, που δεν το έχει βάλει κάτω, παρά τις διαδοχικές ατυχίες και έχει παλέψει πάρα πολύ για το μπάσκετ. Θέλω να πιστεύω ότι ο θεός και η τύχη δεν θα του γυρίσει ξανά την πλάτη και θα είναι από εδώ και στο εξής πάντα δ

Keywords
Τυχαία Θέματα