ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μέσα Λο και Πάουελ, εξώ ο Σερμαντίνι

Επιστροφές αλλά και απουσίες περιελάμβανε η προπόνηση της Δευτέρας (28/01) του Ολυμπιακού, μιας και οι Τζος Πάουελ και Εισι Λο συμμετείχαν στο πρόγραμμα, το οποίο κατά ένα μεγάλο μέρος παρακολούθησε και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ενώ εκτός έμειναν οι Γκεόργκι Σερμαντίνι, Δημήτρης Κατσίβελης, αλλά και ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους Τζος Πάουελ και Εισι Λο να παίρνουν μέρος στην προπόνηση

της Δευτέρας (28/01), με τους δύο παίκτες να αναμένεται να δώσουν το αγωνιστικό παρών στο ματς κόντρα στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος νιώθει καλύτερα και έβγαλε μέρος του προγράμματος.

Εκτός από καλά μαντάτα, η προπόνηση είχε και δυσάρεστα μιας και εκτός έμεινε ο Γκεόργκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, μετά από το ματς με τον ΠΑΟΚ, και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο 21χρονος γκαρντ έχει θλάση στους πλάγιους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός 5-7 ημέρες.

Ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού, είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός παίκτης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οστικό οίδημα κνημιαίου πλατώ δεξιού γονάτου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα