ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μεγάλη διαφορά με Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Πρίντεζη, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο παίκτης. Ωστόσο, η πρόταση που του είχαν κάνει οι "ερυθρόλευκοι" πριν από το Φάιναλ Φορ φαίνεται πως δεν καλύπτει τον διεθνή άσο, αφού μετά και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας, το κασέ του ανέβηκε κατά πολύ.

Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα "SportDay" παραθέτει τα ακριβή ποσά και τη διαφορά που υπάρχει

ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρώτη επαφή της ομάδας με τον παίκτη είχε γίνει προτού ξεκινήσει το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης, με τους Πειραιώτες να προσφέρουν 1,4 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια και τον Έλληνα φόργουορντ να θέλει περίπου 1,6. Με αυτά τα νούμερα που βλέπουμε, η απόσταση που τους χώριζε ήταν σχετικά εύκολο να καλυφθεί και να βρεθεί η χρυσή τομή, καθώς υπάρχει αμοιβαία αγάπη και σεβασμός.

Πάντως, μετά το έπος της Πόλης, όπου ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος ύστερα από 15 χρόνια, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Γιώργος Πρίντεζης, η χρηματιστηριακή αξία του εκτοξεύτηκε στα ύψη. Κάτι το ενδιαφέρον από άλλα κλαμπ του εξωτερικού, κάτι η σκέψη του NBA που στριφογυρίζει στο μυαλό του, οδήγησαν τον 27χρονο άσο στο να ζητήσει από τους "ερυθρόλευκους" διετές συμβόλαιο με οικονομικές απολαβές που θα αγγίζουν τα 2,1 εκατομμύρια δολάρια!

Όπως είναι μέχρι στιγμής τα πράγματα στην υπόθεση παραμονής του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, το χάσμα είναι τεράστιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τη διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ανεβάσει την προσφορά της, λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί γενικότερα στη χώρα μας, της εφορίας με το 40%, αλλά και για να μην... ξεφύγει για άλλη μια φορά το μπάτζετ και μετά να χαθεί η μπάλα.

Η διαφορά μεταξύ του Πρίντεζη και της ομάδας μόνο μικρή δεν είναι, όμως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τον 27χρονο φόργουορντ, ο οποίος ήταν από τους παίκτες-κλειδιά τη φετινή σεζόν και γνωρίζουν την αγάπη που τρέφει για το σύλλογο, ενώ υπάρχει και η αναγνώριση από τον ίδιο για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες τον δέχτηκαν πίσω μετά την αποχώρησή του από την Ουνικάχα Μάλαγα και του έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Όλα αυτά, λοιπόν, μπορούν να οδηγήσουν στη γεφύρωση του χάσματος, εφόσον βέβαια γίνουν και αμοιβαίες υποχωρήσεις, καθώς μην ξεχνάμε πως μιλάμε για αρκετά χρήματα σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την Ελλάδα.

Καμία εξέλιξη για προπονητή

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, τώρα, δεν υπάρχει κάτι νεότερο, με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να ψάχνουν ακόμα τον εκλεκτό που θα είναι ο διάδοχος του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Έρχονται τα διαρκείας

Αρχές Ιουλίου αναμένεται να τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να είναι αισιόδοξη πως

Keywords
Τυχαία Θέματα