ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μάντζαρης: "Να βρούμε τι φταίει"

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ικαρο Καλλιθέας (28/10,17:00, ΕΤ1) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και άπαντες στο στρατόπεδο των "ερυθρόλευκων" θέλουν να δείξουν πως ξεπέρασαν το σοκ της ήττας από την Ζαλγκίρις.



Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ικαρο τονίζοντας πως "προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι και μια κακή εμφάνιση

κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τι φταίει και να μπούμε στον σωστό δρόμο. Ο Ικαρος Καλλιθέας διαθέτει μια αξιόμαχη ομάδα, πρέπει να τον σεβαστούμε και να κάνουμε στο παρκέ ό,τι ακριβώς μας ζητάει ο προπονητής μας για να πάρουμε τη νίκη".

Ο Χρήστος Παππάς, άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα δήλωσε από την πλευρά του πως "προερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων αγώνων με Εφές Αναντολού, Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις Κάουνας. Ήταν τρία εξαιρετικά δύσκολα ματς σε διάστημα έξι ημερών. Είχαμε δύο ήττες σε αυτά τα τρία ματς και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε παρά την κούραση που υπάρχει. Ο Ίκαρος Καλλιθέας αξίζει του σεβασμού μας και πρέπει να παίξουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό με συγκέντρωση ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα