ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ίβκοβιτς: "Άσχημο να μην υπάρχει ανταγωνισμός"

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Δράμα επικρατώντας του ΚΑΟΔ και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στάθηκε τόσο στα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του όσο και στα αρνητικά.

"Παίξαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε καλό έλεγχο παιχνιδιού. Στο δεύτερο όμως το χαλάσαμε και γι΄αυτό το σκορ δεν πήγε πιο ψηλά. Στο δεύτερο είχαμε έξι ασίστ και εννιά λάθη. Δεν επιτρέπεται με τέτοιους

δημιουργούς. Υπήρξαν πάνω από πέντε φάσεις με εύκολο καλάθι, αλλά θέλαμε να δείξουμε ομαδικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο να παίξουμε το τρανζίσιον παιχνίδι, αλλά κάναμε πολλά λάθη", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Σίγουρα είναι μια δυσκολία για τις ομάδες που δουλεύουν με τα νέα παιδιά και θέλουν να φτιάξουν τους παίκτες να μην υπάρχει ανταγωνισμός και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Με το νέο πρόγραμμα της Ευρωλίγκα και τα περισσότερα παιχνίδια, θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα".

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από την πλευρά των παικτών ανέφερε; " Σήμερα παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ και ελέγξαμε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα και στη ζώνη που δεν μπήκαν τα σουτ, γυρίσαμε σωστά την μπάλα, κάναμε αυτό που έπρεπε και τα σουτ ήταν ελεύθερα. Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μια διαφήμιση για το μπάσκετ και πιστεύω ότι όλοι το χάρηκαν. Είναι θετικό ότι υπάρχει αποκέντρωση για το μπάσκετ και ότι ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον. Το μπάσκετ είναι χαρά και πολιτισμός και είναι σημαντικό να προσελκύουμε νέους φιλάθλους και νέα παιδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα