ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Είναι πολλά τα λεφτά για V-Span και... Ραζνάτοβιτς!

Ο χορός εκατομμυρίων που έχει στηθεί γύρω από το όνομα του Βασίλη Σπανούλη καλά κρατεί.

Η ισπανική εφημερίδα “El mundo deportivo” σε άρθρο της αναφέρει τα ποσά (τα οποία... ζαλίζουν) που προσφέρονται από τους “μηνστήρες” στον διεθνή γκαρντ για αν τον αποκτήσουν, ενώ μια άλλη ισπανική ιστοσελίδα elcontraataque προχωράει το όλο στόρι ένα βήμα πιο κάτω αναφερόμενη στον ρόλο του μάνατζερ του V-Span, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Σύμφωνα με την “El mundo deportivo” μετά την απόκτηση των Νειμάρ στο ποδόσφαιρο και Καραμπατιτς στο χάντμπολ η ομάδα της Βαρκελώνης

θέλει να κάνει μια ακόμη μεταγραφή σταρ στον σύλλογο, “χαρίζοντας” στο τμήμα μπάσκετ τον Βασίλη Σπανούλη.

Για τον λόγο αυτό είναι διατεθειμένη να ξοδέψει αρκετά χρήματα, όχι όμως, όσα δίνουν οι Ρώσσι... Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει πως οι μπλαουγκράνα προσφέρουν στον Kill-Bill σχεδόν δύο εκατομμύρια ετησίως, ενώ δεν αποκλείεται να ανεβάσουν το ποσό ως τα 2.6. Τόσα θα βάλει στην τσέπη του ο παίκτης, γιατί στην ομάδα μια τέτοια μεταγραφή θα κοστίσει 4 εκατομμύρια λόγω της φορολογίας.

Βάσει πάντα του συγκεκριμένου άρθρου, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση η οποία αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ (η αρχική ήταν 1.5), της Γαλατάσαράι φτάνει στα 2.2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκείνες των ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ετησίως!

Ελαφρώς... καυστικό είναι το κείμενο του site elcontraataque που αναφέρεται στο φλερτ Σπανούλη-Μπάρτσα. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ θέλει τον εκπρόσωπο του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς να ταξίδεψε στην Βαρκελώνη με σκοπό να συναντηθεί με τον Σάντρο Ροσέλ για να κλείσει την μεταγραφή. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ακύρωσε το ραντεβού και προγραμμάτισε ταξίδι στο Λονδίνο.

Παρόλα αυτά επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει με τον παίκτη να αξιώνει περισσότερα από 2.4 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης αναφέρεται ότι υπάρχει διαφορά όχι μόνο ως προς τις αξιώσεις του Σπανούλη, αλλά και εκείνες του Ραζνάτοβιτς. Η Μπαρτσελόνα πληρώνει πάντα το 7% στον μάνατζερ του παίκτη που κλείνει την εκάστοτε συμφωνία, όμως, ο Σέρβος εκπρόσωπος απαιτεί το λιγότερο 14% επί του ποσού που θα πάρει ο V-Span. Αν, πάντως, δεν έχει αίσιο τέλος η περίπτωση του Σπανούλη, η Μπάρτσα έχει ήδη εντοπίσει τον επόμενο στόχο της για να ενισχύσει την περιφέρειά της και δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό, Μπόμπι Μπράουν, της Σιένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα