ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δυσκολίες με Μαυροειδή, στροφή σε Καββαδά και Μαυροκεφαλίδη

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών του, ωστόσο η περίπτωσή του συναντάει αρκετές δυσκολίες μέχρι στιγμής και γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" στρέφει την προσοχή της τόσο στον Βασίλη Καββαδά όσο και στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Η ομάδα του Πειραιά, η οποία θα ψαχτεί πρώτα για να αποκτήσει Έλληνα παίκτη

στη συγκεκριμένη θέση, έχει κάνει πρόταση στον 26χρονο άσο της Μπιλμπάο, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "SportDay" έχει προκύψει διαφορά στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, με τον διεθνή σέντερ να μην είναι ικανοποιημένος από την προσφορά που του έχει γίνει.

Έτσι, οι ιθύνοντες των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης κοιτάζουν την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά. Ο σέντερ του Πανιωνίου έκανε πολύ καλή χρονιά και ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του, ωστόσο η περίπτωσή του είναι επίσης δύσκολη, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους.

Οι "ερυθρόλευκοι", πάντως, υπάρχει πιθανότητα να κινηθούν και για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ωστόσο, το ενδεχόμενο απόκτησής του θα εξεταστεί μόνο σε περίπτωση που ο ίδιος πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα