ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Χαμός για τον... τελικό των τελικών

Κοσμοσυρροή επικρατεί έξω από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί, καθώς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν... κρατιούνται για τον σαββατιάτικο πέμπτο και τελευταίο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει τον πρωταθλητή στην Α1.

Τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 10:00, ωστόσο αρκετή ώρα πριν πλήθος "ερυθρόλευκου" κόσμου περίμενε απ’ έξω για να προμηθευτεί ένα... μαγικό χαρτάκι, σχηματίζοντας τεράστιες ουρές, δείχνοντας τη... δίψα του για να παρακουλουθήσει από κοντά

τον αγώνα-τίτλου που δίνουν οι Πειραιώτες κόντρα στους "πράσινους". Όπως βλέπουμε, εφόσον η προσέλευση των φιλάθλων συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, τότε το sold out είναι ζήτημα λίγων ωρών ή ακόμα και λεπτών.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια πωλούνται από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ (Καραολή και Δημητρίου 8, 18547 Νέο Φάληρο) από τις 11:00 μέχρι τις 21:00, καθώς και από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Οι τιμές τους είναι 10, 15, 20 και 30 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα