ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Να μας γίνει μάθημα..."

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Εφές και όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας οι πρωταθλητές Ευρώπης πρέπει να βρουν τους ρόλους του ενώ έδωσε το έναυσμα της ανασύνταξης ενόψει της αναμέτρησης (22/10) με τον Παναθηναϊκό.


"Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εφές για το εκπληκτικό της σημερινό παιχνίδι. Εμείς δεν υπήρχαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Το σκορ ήταν 30-13 έχοντας κάνει 9 λάθη χωρίς πίεση. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Εφές να τρέξει και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Εμείς δεν κάναμε ούτε φάουλ στο πρώτο

δεκάλεπτο. Oποια αντίδραση είχαμε μετά, στην ουσία ήταν χωρίς νόημα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι ως μεγάλο μάθημα. Πρέπει να επαναρχίσουμε και να δούμε το ρόλο που έχει ο καθένας στην ομάδα. Πιστεώ ότι οι παίκτες μου είναι εγωιστές με την καλή ένοια και τη Δευτέρα για το παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος θα έχουμε εντελώς διαφορετική εικόνα. Δεν είναι πρόβλημα για μας ότι παίζουμε απέναντι στον Παναθηναικό. Το πρόβλημα είναι η αντίδρασή μας στο πρώτο δεκάλεπτο".

Keywords
Τυχαία Θέματα