ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (30/11) την Ζαλγκίρις στην όγδοη στροφή της Ευρωλίγκα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τον τρόπο που οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν την λιθουανική ομάδα.

"Πιστεύω πως η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, διότι βρίσκεται στο αποκορύφωμα της φόρμας της. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, γιατί είναι μία κλασσική λιθουανική ομάδα και τους αρέσει να παίζει γρήγορα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να προσπαθήσουμε

να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους. Θα είναι λάθος να συγκρίνουμε τα δύο παιχνίδια, το πρώτο ήταν τελείως διαφορετικό, οι δύο ομάδες άλλαξαν πολύ κατά την διάρκεια του μήνα", δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά των παικτών ανέφερε: "Η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι μία σπουδαία ομάδα. Παίζουν πολύ καλά από την αρχή της σεζόν, ειδικά στο γήπεδό του. Δεν ξεχάσαμε πώς χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Είδαμε τα λάθη μας και τώρα θέλουμε να νικήσουμε και να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον Ομιλο. Δεν θα είναι εύκολο και το γνωρίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα