ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του ματς με τον Ηλυσιακό και στάθηκε στην ανετοιμότητα όλως των ομάδων ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Δευτέρας (14/10) με τον Παναθηναϊκό.

"Όλοι θα παίξουν με όλους, μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 48άχρονος τεχνικός. Είπε ακόμα…

Για τη νίκη τους επί του Ηλυσιακού, στα Ιλίσια: "Πάντα υπάρχουν συμπεράσματα

από οποιοδήποτε παιχνίδι ή προπόνηση. Σίγουρα έχουμε πράγματα να διορθώσουμε, αφού είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν. Είδαμε αυτό το παιχνίδι ως ακόμα ένα ματς προετοιμασίας".

Για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του Ολυμπιακού: "Να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας ,καθώς έχουμε κάποια προβλήματα. Ο Έισι Λο σίγουρα δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ξεκινάει με μείον δύο βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα: "Έχουμε ντεζαβαντάζ, χωρίς να φταίμε εμείς, έχουμε το -2. Έχουμε, όμως, εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και μόλις βρούμε χημεία θα είμαστε αρκετά καλύτεροι".

Για τον Παναθηναϊκό: "Κατ’ αρχάς δεν έχω πει ακόμα στους παίκτες πώς θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τρεις ημέρες προπόνησης και προετοιμασίας, τακτικής και ψυχολογικής. Έχουμε ακόμα τρεις ημέρες προετοιμασίας, δεν θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας, που αυτό είναι κακό, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Keywords
Τυχαία Θέματα