ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Ημασταν σοβαροί και πήραμε αυτό που θέλαμε"

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην επικράτηση απέναντι στον ΑΓΟΡ, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν σοβαροί, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στο κατάμεστο "Μελίνα Μερκούρη".

"Δεν περιμέναμε ένα εύκολο απόγευμα γιατί ξέραμε ότι το Ρέθυμνο είναι πολύ αξιόμαχο κι εμείς μετά το ταξίδι στην Κροατία δεν είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε καλά το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί κι αυτό φαίνεται από τη διαφορά στα ριμπάουντ, τα λάθη και τις τελικές φάσεις.

Ελέγξαμε το ρυθμό και πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής. Η παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μόνο θετικό είναι για το μπάσκετ", ήταν τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από το τέλος της νικηφόρας ανμέτρησης απέναντι στον ΑΓΟΡ.


Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη, αλλά συγχαρητήρια και στο Ρέθυμνο που είναι παράδειγμα για πολλές ομάδες. Στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαμε κάπως μουδιασμένοι και βρεθήκαμε πίσω, αλλά στη συνέχεια με όπλο την άμυνα πήραμε τη διαφορά και στην επανάληψη επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας έκαναν σήμερα να νιώσουμε ότι παίζουμε σπίτι μας και ελπίζω την Παρασκευή απέναντι στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο το ΣΕΦ να είναι γεμάτο".

Keywords
Τυχαία Θέματα