ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Αντιτς: "Το μυαλό μας στον ΚΑΟΔ"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (22/2, 21:00) την Κάχα Λαμποράλ, αλλά όπως τόνισε ο Πέρο Αντιτς άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο είναι συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση (18/2, 17:00) με τον ΚΑΟΔ.

"Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχουμε ένα προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική

περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαινει απολύτως τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμενοι σε όλα τα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν καθώς θα πρέπει να τελειώσουμε με νίκες ως το τέλος", δήλωσε αρχικά ο Πέρο Αντιτς ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Εχουμε τώρα τον ΚΑΟΔ και το ματς με την Κάχα θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από τη Τρίτη το πρωί. Ο ΚΑΟΔ είναι αρκετα ανταγωνιστικός στην έδρα του, δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και γι' αυτό απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση από μεριας μας".

O Μίλαν Τόμιτς σημείωσε από την πλευρά του πως "προερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Αυτό, όμως, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε, δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Αντιμετωπίζουμε τον ΚΑΟΔ και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι μιας και η Δράμα στην έδρα της είναι αρκετά ανταγωνιστική. Έχουν αλλάξει και προπονητή και δείχνουν να έχουν βελτιώσει την εικόνα τους. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην επιτρέψουμε στους παίκτες του ΚΑΟΔ να βρουν ρυθμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα