ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | O Σπανούλης και όχι ο Κιριλένκο είναι MVP

Άπαντες θεωρούν ότι ο Αντρέι Κιριλένκο θα είναι ο MVP της φετινής Ευρωλίγκα. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι είχε κερδίσει τον τίτλο πριν καν αγωνιστεί και τον… σφράγισε με την απόφασή του να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ και να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Υπάρχουν όμως και κάποιες φωνές που λένε το αντίθετο, όπως κάνει ο δημοσιογράφος Nick Gibson

που αρθρογραφεί στο μπασκετικό site του πρώην δημοσιογράφου του ESPN Chris Sheridan.

Στο www.sheridanhoops.com θα δείτε μια διαφορετική ανάλυση για το ποιος θα πρέπει να είναι ο MVP της Ευρωλίγκα κι ένα κείμενο πραγματική αποθέωση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού αλλά και τους «ερυθρόλευκους».

Ο Gibson θεωρεί κι αυτός ότι ο Κιριλένκο θα είναι ο MVP της φετινή Ευρωλίγκα και αναφέρει πως ο AK47 έχει κάνει την καλύτερη του σεζόν με την ΤΣΣΚΑ και ότι ο Καζλάουσκας και όλοι στην ομάδα θα πρέπει να νιώθουν ευλογημένοι που τον είχαν. Ο δημοσιογράφος όμως αναφέρει ότι ο πραγματικός πιο πολύτιμος παίκτης της διοργάνωσης είναι ο V-Span.

Ο Gibson το εξηγεί αναφέροντας πως ο Σπανούλης πήρε μόνος του τον Ολυμπιακό από το χέρι και τον οδήγησε στο Φάιναλ Φορ αφού προηγούμενος το καλοκαίρι είχαν φύγει όλα τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας και παρομοιάζει τους «ερυθρόλευκους» με τους Hoosiers και τον Ίβκοβιτς με τον Τζιν Χάκμαν από την ομώνυμη ταινία.

Ο δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα Ευρωλίγκας καταλήγει το εκτενές άρθρο του αναφέροντας ότι τελικώς τη στιγμή που θα ανοίξει ο φάκελος για τον MVP, το πιθανότερο είναι να ακουστεί το όνομα του Κιριλένκο και θα τον χειροκροτήσει για τη σπουδαία σεζόν που έχει κάνει.

Για να διαβάσετε όλη την ανάλυση του Gibson κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα