ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Aμφίβολος ο Κατσίβελης, εκτός ο Πέτγουεϊ

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Φενερμπαχτσέ επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν από τους «ερυθρόλευκους» ενόψει του αγώνα (5/1, 19:15) με τη Νέα Κηφισιά.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στη μέση, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Α1, ενώ το πρωί της Κυριακής (5/1) θα αποφασιστεί η συμμετοχή

ή όχι του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα. Θυμίζουμε πως στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκετια και το όνομα του Έισι Λο, για την θέση του οποίου οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Μάρντι Κόλινς.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον αναφερόμενος στο ματς του Ολυμπιακού με τη Νέα Κηφισιά τόνισε:«Μέσα σε λίγα 24ωρα καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα ματς. Αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στην ελληνική λίγκα και αυτό θα γίνει μόνο εάν παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Στη Δράμα είδαμε πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς και εάν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπορείς να πάθεις ζημιά. Και την πάθαμε. Τώρα γυρίζουμε τον διακόπτη και θέλουμε μια καλή εμφάνιση και τη νίκη. Αυτό που ζητάμε είναι να έχουμε υγεία και να μπορούμε να παίζουμε όλοι μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα