Ομπράντοβιτς: "Το μυαλό μας στη Φενέρ"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως η ομάδα του δεν σκέφτεται το ματς (12/02) με τον Ολυμπιακό και είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε εκείνο με την Φενέρ.

"Όπως και στον προηγούμενο αγώνα, κάνουμε ανάλυση του προηγούμενου αγώνα. Έχουν υπόψιν μας κι αυτόν που έπαιξαν για το τούρκικο πρωτάθλημα με την Αντάλια, απέναντι στην οποία σκόραραν 11/17 τρίποντα. Χωρίς αμφιβολία, διαθέτει ποιότητα και παίκτες που ξέρουν πώς να σκοράρουν. Στο συγκεκριμένο

ματς σκόραραν 105 πόντους, γι' αυτό είπα "άμυνα". Η προετοιμασία είναι ίδια όπως κάθε φορά. Ακόμη και στο 56-77 μπορεί να βρει κανείς πράγματα που θέλουν διόρθωση", δήλωσε οαρχικά ο τεχνικός των "πρασίνων που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Είμαι βέβαιος πως όπως εμείς, έτσι κι αυτοί θα δουν πώς θα γίνουν καλύτεροι. Εξαρτάται κι απ' την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Εκεί άρχισαν με τους Μπογκντάνοβιτς και Πρέλνζιτς στη θέση 2-3. Δεν είναι φυσιολογικό. Ο Μάρκο Τόμας είναι εκτός. Όλα εξαρτώνται απ' το τι θες να πετύχεις. Μετά είδαμε να παίζουμε με κοντούς στις θέσεις 1, 2 και 3. Τότε προσπάθησαν να πιέσουν σε όλο το παρκέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα