ΝΟΤΟΣ | Βούλγαρης: "Εχουμε μεγάλους στόχους"

Ο Ιωνικός Νικαίας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή του προσπάθεια στην Γ'Εθνική, καθώς επικράτησε της Πεντέλης (65-76) και ο Νίκος Βούλγαρης μίλησε για τη νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας αλλά και την υποστήριξη του κόσμου του Ιωνικού που βρέθηκε στο γήπεδο της Πεντέλης.

Ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (ionikosbc.blogspot.gr):

Οι πρώτες εντυπώσεις, μετά τη νίκη επί της Πεντέλης:

"Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα, όπως όλες οι πρεμιέρες. Εμείς είμαστε μια ομάδα που έχει μεγάλους

στόχους. Αν και είναι νωρίς ακόμα, τέτοια παιχνίδια είναι κομβικά γιατί όταν ξεκινάς με εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία. Η ψυχολογία μας είναι αρκετά ανεβασμένη".

Για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο:

"Ο κόσμος ήταν υπέροχος. Μακάρι να συνεχίσει να είναι κοντά μας και φυσικά να τον ζεστάνουμε κι εμείς όσο γίνεται, με περισσότερες νίκες".

Επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Εργοτέλη στον Πλάτωνα. Τι σκέφτεσαι για το επερχόμενο παιχνίδι;

"Ο κόσμος να μας βοηθήσει και σ’ αυτό το παιχνίδι και να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στην ομάδα. Αξίζει αυτή η προσπάθεια. Πραγματικά, εγώ θεωρώ ότι στο τέλος θα τους κάνουμε χαρούμενους. Από κει και πέρα, είναι ένα παιχνίδι που κι αυτό θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί για να πετύχουμε το στόχο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα